Olen siis vaihtanut blogini paikaa tänne vuodatukseen ja seuraava on postaus vanhasta blogistani muutama viikko takaperin.. ettei tarvitse taas aivan tyhjältä sivulta aloittaa:)

Koulun alusta on alle 2 viikkoa ja stressi tuntuu painavan nyt jo päälle. Eniten päätä rassaa harjoitus- ja tuotantoraporttien uhkaavasti lähenevä palautuspäivä. Taas jälkiviisaana voin todeta, ettei nämäkään tehtävät niin pahoja olisi, jos olisin alusta asti ymmärtänyt järjestelmällisesti kirjoittaa työharjoittelustani pohtivampaa ja tarkempaa työpäiväkirjaa.

Järjestelmällisyys onkin asia, jota ainakin minun henkilökohtaisesti täytyy kehittää. Sen huomasin, kun aloitin kirjoittaa raporttia toukokuussa olleesta työharjoittelustani. Muistiinpanoja meneeltä jaksolta oli kertynyt kiitettävästi. Ajatukset tosin oli purattu erilaisille lippulapuille, joilla ei ollut minkäänlaista loogista järjestystä. Järjestelmällisyydestä on kuitenkin todellista hyötyä tuottajan työssä.

Niinpä aloitin tämän viikon ostamalla itselleni kalenterin. Niin suloisen kalenterin, että sinne tekee mieli tehdä muistiinpanoja ja suunnitelmia koko ajan. Toivon tämän auttavan kouluhommien aikataulutuksessa ja muun elämän sovittamisessa niihin kaikkiin päiviin ja tunteihin, joita viikossa tuntuu olevan aivan liian vähän.

Aloitan syksyn siis täydellä tohinalla ja toivon että asioiden tarkempi suunnittelu vähentää sitä kaikkea turhaa stressiä, jota minulla usein ilmenee:)