vaikka hoksu antoikin mielenkiintoisen aiheen blogia varten, päädytän nyt mielummin kuitenkin portfoliosta, koska se on mulle ajankohtaisempi ongelma.

Eli vaihtoa varten pitäisi tehdä porftolio, mutta ongelmaksi muodostuu se, ettei mediatuotannosta oli kauhean helppo koota työnäytteitä, koska aina ei ole mitään visuaalista näyettävää. Ja onhan se nyt aika kuivaa, jos porfolio sisältää vain 10 sivua tekstiä.

Taitaa olla pakko lisätä portfolioon myös joitain koulu tehtäviä, koska työkokemuksia ja projekteja alalta ei ole vielä kauhean paljon. Tuntuu vaan erityisen tyhmältä laittaa työnäytekansioonsa koulutehtäviä. Varsinkin kun kyse on mainonnan tehtävistä, eivätkä niiden toteutukset ole koskaan loppuun asti vietyjä. :(

Miten tällaisen ongelman voi ratkaista?

Täytyy varmaan vain mennä sillä mitä on ja keskittyä sitten korostamaan sitä omaa motivaatiota, jos kokemus ja omat näytteet eivät ole prhaimpia tai monipuolisimpia... Ja ehkä tehdä portfoliosta persoonallisemman, joka kertoo myös tehtyjen projektinen lisäksi, millainen ihminen on kyseessä.

Pakko ruveta hommiin jo pikkuhiljaa... palautuspäivä lähestyy nimittäin uhkaavasti!!!