Sofia antoi aiheessan viiatusta siihen kuinka tekniikka kehittyy koko ajan kovaa vauhtia ja tuottajan pitäisi pysyä mukana.

Yhtenä suurena kehitysaskeleena on 3D-elokuvat, jotka ovat jo aika kauan yrittäneet tehdä tuloaan. Katsomiselämyksen kerrotaan muuttuvat hurjasti ja kokemuksen olevan todellisempi. Itse el ole vielä yhtäkään uuden tekniikan 3D-elokuvaa nähnyt, joten en sinäänsä osaa kommentida katsomiskokemuksen syventymistä.

Yksi syy miksi en sellaista ole vielä nähnyt on varmasti se, että 3D-elokuvat ovat jumittuneet seikkalu/toiminta-elokuvagenreen, enkä itse perusta juurikaan tämän tyyppisistä elokuvista. Täytyy myös myöntää, että olen hieman skeptinen koko 3D- touhun kanssa. Mielestäni sen markkinoinnissa korostetaan juuri sitä, kuinka todentuntuisilta ja upeilta kaikki efektit, räjähdykset ja tointa tuntuvat. Siitä saa kuvan, että 3D tulee toimimaan ainoastaan suuren budjetin Hollywood toimintaleffoissa.

Miten 3D tulee mullistamaan draamakerrontaa? Pystyn nyt jo uppoutumaan elokuvan maailmaan, ilman että minun tarvitsee pukea laseja päähäni. En ole vielä vakuuttunut siitä, että tämä tekniikka tulisi millään tavalla mullistamaan omia elokuvakokemuksiani, mutta koskaan ei myöskään pidä sanoa "koskaan".